Számolj velem!

Be kell vallanom, hogy mindig vonzódtam a számokhoz és szerettem a matematikát. Nem meglepő, hogy a szakmai pályafutásom során is zömében a számok világában éltem hétköznapjaimat.

Úgy tanították és tanítják az iskolában, hogy a számok mennyiségi mutatók és mennyiséget jelölnek. Így is használjuk azokat a mindennapjainkban: hogy csak a legalapvetőbb számtani műveleteket említsem, összeadjuk, kivonjuk, szorozzuk vagy elosztjuk egymással őket, és így a számokból egy másik számot, azaz mennyiséget kapunk.

Régóta foglalkoztat azonban a számok egy másik és sokkal izgalmasabb dimenziója, mégpedig az, hogy  a számok minőséget és ezzel együtt egyfajta energiát képviselnek. Ezek a minőségi tulajdonságok nem jók vagy rosszak, minden attól függ, hogy miként éljük meg azokat az életünk során: pozitívan vagy negatívan.

És hogy milyen számokról is van szó, amelyeknek megélése rajtunk múlik?
A születési dátumunk számairól, amelyek külön-külön is, de összességében is energiát és dinamikát adnak nekünk, valamint életünknek.
Ha hiányzik egy adott szám, vagy túl sok van belőle képletünkben, netán elszigetelten vagy más számokkal egy csoportot alkotva áll, mind-mind más értelmezést és minőséget jelent.
Születési dátumunk választ ad arra is, hogy milyen életutat kell ahhoz bejárnunk, hogy sorsunkat beteljesíthessük.

Vannak visszatérő nehézségek az életedben és nem érted ennek okát?
Könnyebben vagy épp nehezebben tanulsz az átlagnál és szeretnéd tudni, hogy miért?
Szereted a stabilitást és gyorsan kibillensz már egy kisebb változástól is?
Nehezedre esik kifejezni magadat, és kommunikáció folyamatosan kihívás elé állít?
Talán kissé túl szenvedélyesen és érzésekkel teli módon éled hétköznapjaidat?

Akár ezekre, vagy ezekhez hasonló kérdésekre a születési dátumod magában hordozza a válaszokat, melyek meglelését a számszimbolika (nemurológia, számmisztika) segítségével tesszük.

 

Szívből ajánlom az önismereted fejlesztéséhez, ha más megvilágításban szeretnél magadra, belső tulajdonságaidra és képességeidre vagy a veled történő eseményekre tekinteni.

A számszimbolikai elemzést többféleképpen hívhatjuk segítségül.

 

Coaching alapú elemzés formájában önállóan, már egy alkalom is nagyszerű felismeréseket hozhat számodra.

De használhatjuk a coaching folyamatunk során az önismereted kiegészítéséhez és fejlesztéséhez. 

 

 

2019. június 22.

 

Tovább >

< Vissza